December 10, 2012

MÖÖDUNUD NÄDAL KOOLIS

Eelmine nädal algas meil advendihommikuga. Meie klassist laulis solistina Laura Lii ja veel mitemd tüdrukud lastekooris. Reemo oli usin poiss (pildil), kes tõi advenditule meie klassi.
Teisipäeva ja kolmapäeva õhtul toimusid koolimajas jõulutöötoad, kus sai teha ingleid, päkapikke, kuuskesid jms. jõuludeks vajalikku. Kõige tublim inglimeisterdaja oli meie klassist Laura-Lii (pildil)
Neljapäeval toimus väljasõit Tallinna. Osaleda ei saanud ainult Triini, kes jäi haigeks. Aga ülejäänud olid kõik täies koosseisus kohal. Käisime lennusadamas ekskursioonil koos giidiga ja saime ka ise seal ringi mütata - igasuguste simulaatoritega sõita, lennukeid visata, Lembitut külastada jms. Järgmine sihtpunkt oli Kristiine kaubanduskeskus, kus käisime 5D kinos "Väikest printsi vaatamas". Film oli küll lühike, kuid pakkus palju elamusi - vett, tuult, kukkumisi ja kolle. Päev tipnes Maksimarketi külastusega, kus kõigil oli võimalik oma kaasasolnud taskuraha poodi jätta. Õpetaja tehtud pilte saad näha siit (parool Tallinn)
Tundus, et oli tore nädal. Ees ootavad veel teisipäevane lahtiste tundide päev ja pasunakoori kontsert, neljapäevane jõululaat ning viimane koolinädal enne jõule.

No comments:

Post a Comment